Меню Закрити

Андрєєв Микита Андрійович

Андрєєв Микита Андрійович

Член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Адвокат, правник, політолог, фахівець з публічного управління та фінансів. Студент Міжрегіональної академії управління персоналом. 

Виконавчий директор Української асоціації освіти дорослих.

Голова Громадської ради при Міністерстві освіти і науки України. Член Колегії Міністерства освіти і науки України. Ініціатор рішень Громадської ради при МОН, що стосуються питань забезпечення якості вищої освіти та освіти дорослих.

Організатор публічних заходів з питань студентського самоврядування, молодіжної політики, забезпечення якості вищої освіти, навчання та освіти дорослих.

Тренер-андрагог, сертифікований за міжнародною програмою підготовки професіоналів у галузі освіти дорослих Curriculum GlobALE. Співавтор досліджень з якості освіти дорослих. Член робочих груп з підготовки законопроєктів у сфері освіти, співавтор законопроєкту «Про освіту дорослих». В межах проєктів його керівництвом ухвалено 5 місцевих програм розвитку навчання та освіти дорослих в різних громадах. Співавтор короткострокової освітньої програми з термінового навчання осіб, які втратили роботу.

Сертифікований оцінювач діяльності центральних органів виконавчої влади за напрямком «Взаємодія з громадськістю». Член Експертно-консультативної ради з питань погодження програм підвищення кваліфікації державних службовців, голів державних адміністрацій, їх заступників, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад. Є учасником проєкту «Quality Assurance System in Ukraine: Development on the Base of ENQA Standards and Guidelines».  

Був членом комісії Українського центру оцінювання якості освіти УЦОЯО з встановлення порогових балів ЗНО «склав/не склав».