Меню Закрити

Татарчук Тетяна Феофанівна

Татарчук Тетяна Феофанівна

Членкиня Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Науковиця, освітянка та практик у галузі медицини, докторка медичних наук, професорка, членкиня-кореспондентка Національної академії медичних наук України.

Завідувачка відділення ендокринної гінекології Державної установи «Інститут педіатрії, акушерства і гінекології імені академіка О.М. Лук’янової Національної академії медичних наук України».

Президентка Асоціації гінекологів-ендокринологів України. Віце-президентка Української Асоціації кольпоскопії та цервікальної патології, Української Асоціація лікарів дитячої та підліткової гінекології. Членкиня президії Асоціації акушерів-гінекологів України, Асоціації метаболічної медицини та Асоціації остеопорозу.

Членкиня ради директорів Європейської асоціації гінекологів.

Членкиня групи експертів з розробки клінічних протоколів та стандартів надання медичної допомоги Міністерства охорони здоров’я України.

Ініціювала та започаткувала низку освітніх ініціатив та проєктів у галузі жіночого здоров’я. Спікерка тренінгів для майбутніх експертів з акредитації, учасник розробки онлайн-курсів «Експерт з акредитації освітніх програм» та «Як написати якісний звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми».

Авторка понад 500 наукових та методичних праць у вітчизняних і зарубіжних виданнях та 55 патентів на винахід.

Заслужений діяч науки і техніки України. Лауреатка Державної премії України в галузі науки і техніки.

Нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.