Меню Закрити

Український форум якості освіти / UQAF-2024

25-26 вересня 2024 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти проводить у місті Києві Український форум якості освіти (UQAF-2024, Ukrainian Quality Assurance Forum).

До участі у Форумі запрошуються представники закладів вищої освіти, зокрема, керівництво університетів, керівники та представники підрозділів, відповідальних за внутрішню систему забезпечення якості вищої освіти, гаранти освітніх програм, освітяни і науковці, здобувачі вищої освіти, роботодавці, а також усі зацікавлені.

Під час Форуму планується:

  • панельні дискусії щодо нового дизайну системи зовнішнього забезпечення якості в Україні, трендів європейської інтеграції вищої освіти, формування взаємної довіри між стейкголдерами, актуальних питань взаємодії ринку праці та системи вищої освіти, зокрема адаптації ролі університетів до потреб воєнного часу й післявоєнної відбудови економіки України;
  • презентація й обговорення успішних практик ЗВО за напрямами: використання інформаційних технологій для управління внутрішніми системами забезпечення якості вищої освіти, досвід акредитації освітніх програм іноземними агентствами, організація практикоорієнтованого навчання, запровадженні інноваційних систем оцінювання, особливості сучасної військової освіти, роль вищої освіти для сталого інноваційного розвитку. 

Для участі у Форумі та подання пропозицій щодо презентації успішних практик вашого закладу вищої освіти просимо заповнити цю реєстраційну форму до 2 вересня 2024 року. Пропозиції презентацій успішних практик будуть розглянуті організаційним комітетом UQAF й відібрані для представлення на Форумі.

Захід планується винятково в очному форматі. Зважаючи на безпекові умови, зареєстровані учасники будуть додатково поінформовані про місце та програму Форуму.

Звертаємо увагу, що усі витрати та організаційні питання, пов’язані з відрядженням, зокрема щодо проїзду, проживанням і харчування, здійснюються учасниками за власний рахунок або за рахунок організації, що відрядила.

У разі виникнення додаткових питань, можна звертатися на електронну пошту communication@naqa.gov.ua