Меню Закрити

Про проєкт «Персоналізована модель навчання на основі віртуального навчального середовища інтелектуального викладання «Навчання без обмежень» (SMART-Pl) за програмою Еразмус+

23-24 січня відбулись стартові зустрічі проєкту. Перша частина зустрічі була присвячена обговоренню ключових завдань проєкту та презентації усіх партнерів. Сьогодні детально обговорили заплановані результати та шляхи реалізації проєкту.
Національне агентство представляли керівниця відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Альбіна Цятковська та провідна фахівчиня відділу Олена Лобань.

Проєкт SMART-PL спрямований на впровадження моделі персоналізованого навчання на основі інтелектуального викладання та забезпечення освітніх можливостей студентам незалежно від віку, особистості, соціально-економічного статусу чи освітніх потреб. Використання новітніх технологій в освітньому процесі сприятиме покращенню якості освіти в Україні, а співпраця Національного агентства, закладів вищої освіти України та Європи забезпечить обмін досвідом та кращими практиками задля досягнення вагомих результатів проєкту.