Меню Закрити

Зустріч Національного агентства з Національною командою експертів з реформування вищої освіти (HERE team)

Експертні дискусії щодо забезпечення якості вищої освіти в Україні важливі з огляду на необхідність її вдосконалення в інтересах повоєнної розбудови держави.

15 вересня на онлайн-зустрічі Національного агентства з Національною командою експертів з реформування вищої освіти (HERE team) обговорювався поточний стан та перспективи розвитку системи забезпечення якості вищої освіти, зокрема, щодо нормативно-правового регулювання в контексті євроінтеграції. Експертів цікавили шляхи впровадження інституційної акредитації та інституту незалежних акредитаційних установ, вони запропонували свою допомогу в розробці необхідних нормативних документів. Також піднімалися питання подальшої підготовки експертів для здійснення акредитаційних процедур, вдосконалення методичних рекомендацій для них та низка інші актуальних питань.

Український офіс Erasmus+ запропонував розширення партнерства щодо участі в міжнародних проєктах, які сприятимуть підвищенню якості вищої освіти в Україні.

Національне агентство активно працює над тим, щоб якість української освіти відповідала європейським стандартам та активно співпрацює із зацікавленими партнерами та експертами для досягнення цієї мети.