Меню Закрити

Національне агентство продовжує активну міжнародну співпрацю на 14-му Форумі INQAAHE 2024 в Бухаресті

Національне агентство продовжує активну міжнародну співпрацю. Цього тижня заступниця Голови Національного агентства Наталія Стукало взяла участь у 14-му Форумі INQAAHE 2024 на тему «Трансформація суспільства: соціальна відповідальність у системі забезпечення якості вищої освіти», що був організований Міжнародною мережею агентств із забезпечення якості вищої освіти (INQAAHE) у партнерстві із Румунським агентством із забезпечення якості вищої освіти (ARACIS) у Національному університеті науки і технологій «Політехніка» в Бухаресті.

У форумі взяли участь фахівці із забезпечення якості, лідери вищої освіти, науковці, дослідники, студенти та політики з усього світу. Презентації, панельні дискусії та воркшопи були присвячені ролі забезпечення якості вищої освіти у формуванні соціальної відповідальності, подоланню розривів у доступі до якісної освіти, розробці освітніх програм і дисциплін з метою задоволення зростаючих очікувань і потреб суспільства, створення можливостей навчання впродовж життя.

Наталія Стукало та CEO INQAAHE Фабріс Енар модерували воркшоп із забезпечення якості як каталізатора інтеграції біженців і переміщених студентів у вищу освіту.

Окрім участі у форумі, Наталія Стукало долучилася до Ради директорів і Генеральної Асамблеї INQAAHE, а також мала робочі зустрічі з колегами з ARACIS щодо питань транскордонної акредитації та подальшого розвитку співпраці наших агентств у рамках Меморандуму про порозуміння, підписаного між Національним агентством та ARACIS у 2022 році.