Меню Закрити

Український форум якості освіти / UQAF-2024

25-26 вересня 2024 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти проводить у місті Києві Український форум якості освіти (UQAF-2024, Ukrainian Quality Assurance Forum).

До участі у Форумі запрошуються представники закладів вищої освіти, зокрема, керівництво університетів, керівники та представники підрозділів, відповідальних за внутрішню систему забезпечення якості вищої освіти, гаранти освітніх програм, освітяни і науковці, здобувачі вищої освіти, роботодавці, а також усі зацікавлені.

Під час Форуму планується:

  • панельні дискусії щодо нового дизайну системи зовнішнього забезпечення якості в Україні, трендів європейської інтеграції вищої освіти, формування взаємної довіри між стейкголдерами, актуальних питань взаємодії ринку праці та системи вищої освіти, зокрема адаптації ролі університетів до потреб воєнного часу й післявоєнної відбудови економіки України;
  • презентація й обговорення успішних практик ЗВО за напрямами: використання інформаційних технологій для управління внутрішніми системами забезпечення якості вищої освіти, досвід акредитації освітніх програм іноземними агентствами, організація практикоорієнтованого навчання, запровадженні інноваційних систем оцінювання, особливості сучасної військової освіти. 

Для участі у Форумі та подання пропозицій щодо презентації успішних практик вашого закладу вищої освіти просимо заповнити цю реєстраційну форму до 2 вересня 2024 року. Пропозиції презентацій успішних практик будуть розглянуті організаційним комітетом UQAF й відібрані для представлення на Форумі.

Захід планується винятково в очному форматі. Зважаючи на безпекові умови, зареєстровані учасники будуть додатково поінформовані про місце та програму Форуму.

Звертаємо увагу, що усі витрати та організаційні питання, пов’язані з відрядженням, зокрема щодо проїзду, проживанням і харчування, здійснюються учасниками за власний рахунок або за рахунок організації, що відрядила.

У разі виникнення додаткових питань, можна звертатися на електронну пошту communication@naqa.gov.ua