Меню Закрити

Семінари із серії «Cучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклики та перспективи» в Дніпрі та Одесі

Національне агентство раде анонсувати чергові семінари із серії «Cучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклики та перспективи» в Дніпрі та Одесі.

До участі в регіональних семінарах запрошуються освітяни і науковці, яких цікавлять питання забезпечення якості вищої освіти, зокрема гаранти освітніх програм, керівники та працівники підрозділів, відповідальних за внутрішню систему забезпечення якості вищої освіти, керівники університетів та структурних підрозділів.

Регіональний семінар у Дніпрі:

Дата: 18 вересня 2024
Час: 10:00
Реєстрація за посиланням до 13 вересня (включно): https://bit.ly/3AT1kjv

Також запрошуємо учасників регіонального семінару в Дніпрі долучитися до воркшопу з постакредитаційного моніторингу, що відбудеться в межах заходу 18 вересня о 12:30.

Реєстрація на воркшоп за посиланням: https://bit.ly/47mMvBN

Регіональний семінар у Одесі:

Дата: 20 вересня 2024
Час: 10:00
Реєстрація за посиланням до 15 вересня (включно): https://bit.ly/4e8kpwg

Семінари та воркшоп плануються в очному форматі, тому зверніть увагу, що кількість учасників обмежена.

Зважаючи на безпекову ситуацію, зареєстровані учасники будуть поінформовані про місця проведення заходів додатково.

Усі витрати та організаційні питання, пов’язані з відрядженням для участі в заходах, зокрема щодо проїзду, проживання та харчування, здійснюються учасниками за власний рахунок або за рахунок організації, що відрядила.