Меню Закрити

Регіональний семінар «Cучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклики та перспективи» в Одесі

20 вересня в Одесі Голова Національного агентства Андрій Бутенко, заступники Голови Іван Назаров та Наталія Стукало, керівник секретаріату Національного агентства Олександр Хименко провели четвертий регіональний семінар серії «Cучасний стан системи забезпечення якості вищої освіти в Україні: виклики та перспективи». Захід відбувся на базі Одеського державного університету внутрішніх справ за участі державного секретаря МВС Інни Ящук.

Семінар став не лише майданчиком для обговорення змін в акредитаційних процесах, що чекають на заклади вищої освіти з оновленим Положенням про акредитацію освітніх програм. На ньому дискутувалися актуальні питання євроінтеграції української освіти, запровадження постакредитаційного моніторингу, нові підходи до оскарження рішень Національного агентства, а також зміни у фінансово-договірних відносинах між учасниками акредитаційного процесу.

Стежте уважно за оновленнями на наших офіційних ресурсах! Невдовзі ми розмістимо анонс нових семінарів саме у вашому регіоні.