Меню Закрити

Другий воркшоп в рамках проєкту SEQA-ESG 2

16-17 жовтня відбувся черговий воркшоп в рамках проєкту Supporting European QA Agencies in meeting the ESG (SEQA-ESG) II, присвячений підготовці експертів з акредитації освітніх програм.

Цього разу Бельгійське агентство із забезпечення якості (VLUHR QA) гостинно зустрічало партнерів проєкту, одним з яких є Національне агентство. До заходу долучилися заступниця Голови Наталія Стукало та керівниця сектору аналітично-тренінгового забезпечення Оксана Требенко.

Представники агентств AQ Austria (Австрія), A3ES (Португалія) та VLUHR QA (Бельгія) обговорили з учасниками різні аспекти, які варто враховувати під час підготовки експертів. Також поділились власним досвідом на шляху до відповідності Стандарту 2.4 та викликами, з якими стикалися. Членкиня виконавчого комітету Європейської студентської спілки (ESU) зосередилась на ключових елементах ефективного залучення студентів до процедур оцінювання. Надзвичайно цікавим став виступ представника агентства SQAA (Словенія), який висвітлив тему потенціалу штучного інтелекту в роботі експертів, а також можливі переваги та недоліки його використання.