Меню Закрити

Олексів Ігор Богданович

Олексів Ігор Богданович

Член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Голова Комітету Національного агентства з питань діяльності разових спеціалізованих вчених рад

Науковець і освітянин в галузі економіки, доктор економічних наук, професор.

Професор кафедри менеджменту і міжнародного підприємництва Національного університету «Львівська політехніка».

Був експертом та керівником проєктної групи Національного університету «Львівська політехніка» в низці міжнародних освітніх проєктів, зокрема: Erasmus+ KA2 project «Structuring cooperation in doctoral research, transferrable skills training, and academic writing instruction in Ukraine’s regions / DocHub», Jean-Monnet CHAIR «European technology transfer for Ukrainian universities»/ UniTECH та Jean-Monnet-MODULE «European Experience in Technology Transfer For Ukrainian Universities».

Був керівником проєктної групи Національного університету «Львівська політехніка» в міжнародному освітньому проєкті Erasmus+ «Implementation of Education Quality Assurance system via cooperation of University- Business-Government in HEIs» (EDUQAS), спрямованого на удосконалення якості вищої освіти на інституційному та національному рівнях.

Має досвід роботи гарантом освітньо-наукової програми «Менеджмент».  

Стипендіат програми Fulbright Faculty Development Program 2005-2006 роках.

Був візитуючим професором та викладав у межах програм академічної мобільності в університетах Великобританії, Італії та Польщі. 

Автор близько 100 наукових та навчально-методичних праць в українських та міжнародних виданнях, зокрема, щодо питань якості вищої освіти.

Лауреат премії Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради для молодих науковців. Нагороджений Подякою Львівського міського голови.