Меню Закрити

Цвіліховський Микола Іванович 

Цвіліховський Микола Іванович 

Член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Науковець і освітянин у галузі біохімії, клінічної діагностики та внутрішніх хвороб тварин, доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук.

Декан факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України, голова Ради деканів факультетів ветеринарної медицини України (у 2016 – 2018 роках, з 2021 року).

Голова Науково-методичного центру з післядипломної освіти лікарів ветеринарної медицини України (з 2003 року); голова спеціалізованої вченої ради у Національному університеті біоресурсів і природокористування України у 2006-2019 роках.  

 Брав участь у створенні сучасних навчально-методичних, матеріальних та  клінічних баз. Був залучений до розробки стандартів освіти, базових навчальних програм та  планів для підготовки здобувачів вищої освіти галузі знань «Ветеринарна медицина» в закладах вищої освіти України.

Брав участь у створенні навчально-методичної бази для забезпечення підвищення кваліфікації фахівців державної служби ветеринарної медицини та приватної ветеринарної практики.

Учасник освітнього проєкту «Інтеграція єдиної системи охорони здоров’я та політики ЄС в Україні» за програмою Жана Моне. 

Автор 770 наукових та навчально-методичних праць.