Меню Закрити

Протокол про співпрацю між Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та Програма USAID «Нове правосуддя»

28 березня 2019 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти та Програма USAID «Нове правосуддя» підписали Протокол про співпрацю, який покликаний підтримати реалізацію політики та механізмів забезпечення якості освіти в юридичних школах для здобуття студентами знань та практичних навичок необхідно конкурувати на світовому ринку праці.

У рамках підписаного Протоколу про співпрацю програма USAID «Нове правосуддя» надаватиме Національному агентству експертну підтримку в розробці та впровадженні політики академічної доброчесності та стандартів акредитації програм юридичної освіти як засобу підвищення якості юридичної освіти.

За підтримки Програми USAID «Нове правосуддя» Національне агентство сприятиме затвердженню національної стратегії реформування юридичної освіти та стандартів юридичної освіти та посилення вимог до акредитації відповідних освітніх програм. Це призведе до уніфікації національних стандартів юридичної освіти та освітньої діяльності, підвищення професійної компетентності та вдосконалення знань українських юристів у всіх сферах.

Деталі зустрічі англійською мовою.

У зв’язку із продовженням тривалості Програми реформування сектору юстиції “Нове правосуддя”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) додатковою угодою № 1 від 28 грудня 2020 року був продовжений термін дії Протоколу.