Меню Закрити

Курс «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн тренінг»

Наприкінці вересня на освітній платформі Prometheus стартував у вільному доступі навчальний курс «Експерт з акредитації освітніх програм: онлайн тренінг». Цей курс розроблено Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти в контексті програми підготовки експертів з акредитації освітніх програм. В межах онлайн тренінгу майбутні експерти можуть здобути всі необхідні теоретичні знання, ознайомитися з новою процедурою акредитації освітніх програм та необхідною нормативною базою.

Експерти з акредитації освітніх програм – не єдині, кому буде цікавим та корисним даний онлайн курс. До нього мають нагоду долучитися усі, кого торкається процес акредитації: експерти галузевих експертних рад, гаранти освітніх програм, представники адміністрацій закладів вищої освіти, а також усі бажаючі.

Лекторами курсу є: голова Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Сергій Квіт, керівник секретаріату Національного агентства Михайло Винницький, члени Національного агентства Олена Єременко та Лідія Фесенко.

Коло питань, що окреслені в онлайн курсі, – достатньо широке. Воно охоплює як глобальні проблеми формування культури якості у новій парадигмі вищої освіти, так і конкретні питання що торкаються процедури акредитації та визначення ролей експертів, галузевих експертних рад, Національного агентства, закладів вищої освіти.

Зареєструватися на курс можна за посиланням.