Меню Закрити

Перелік попередньо відібраних кандидатів в експерти з акредитації освітніх програм

Інформуємо вас, що згідно із Порядком відбору експертів Національного Агентства із забезпечення якості вищої освіти для проведення акредитації освітніх програм, відділом супроводу роботи експертів Секретаріату Національного агентства було ретельно перевірено всі подані заяви та документи кандидатів в експерти з акредитації освітніх програм. Для вашої уваги оприлюднюється перелік попередньо відібраних кандидатів з числа науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти

Кандидатів в експерти з оприлюдненого списку буде запрошено пройти навчання та тестування за програмою підготовки, розробленою Секретаріатом Національного агентства. Навчання складатиметься з онлайн курсу і тестування (орієнтовно в вересні), та очного тренінгу з тестуванням опісля. Графік очних тренінгів буде повідомлений окремо, але передбачається, що всі допущені до навчання кандидати в експерти матимуть можливість пройти сертифікацію впродовж вересня – грудня 2019 р. Після відповідного відбору за результатами тестування та сертифікації буде затверджений реєстр експертів Національного Агентства, з якого будуть запрошуватися експерти до проведення акредитаційних експертиз освітніх програм. 

Станом на сьогодні секретаріат Національного агентства отримав 3867 анкет, з числа яких 3393 анкети від науково-педагогічних працівників (НПП) та 474 анкети від здобувачів освіти. Ретельно оцінивши всі анкети, ми запрошуємо до наступних етапів 3235 кандидатів, з числа яких 2818 представників НПП та 417 здобувачів освіти. 

Додається: Перелік НПП, Перелік здобувачів.

Наголошуємо, що набір кандидатів в експерти із числа здобувачів освіти, зокрема з числа аспірантів, продовжено!!!  

Нагадаємо, що 31 травня 2019 року Національне Агентство оголосило конкурсний відбір експертів.

Правила відбору – не змінні.