Меню Закрити

Оголошено попередні результати відбору до Галузевих експертних рад

Завершився надзвичайно напружений тиждень.

– Оголосили попередні результати відбору до Галузевих експертних рад (їх сформовано 29). В деякі ради не вдалося заповнити всі місця і відповідно в понеділок буде оголошено новий конкурс для їх доукомплектації. Плануємо на засіданні 1 жовтня сформувати всі ради і остаточно затвердити їх склад. Дякую Эллана Молчанова і всьому відділу роботи з ГЕР, а також кожному члену Національного агентства, який брав участь у роботі конкурсних комісій.

– Оголосили попередній список відібраних кандидатів в експерти з акредитації освітніх програм. Тепер маємо 3235 осіб (2818 науково-педагогічних працівників і 417 здобувачів вищої освіти), яких буде запрошено до навчання і сертифікації, а далі й до проведення експертиз. Тренінг для тренерів пройде наступного тижня (4 дні), а далі будемо формувати розклад тренінгів по регіонах так, щоб до кінця року реєстр сертифікованих експертів налічував не менше 2000 осіб. Для цієї цілі нам ще потрібно добрати студентів (а особливо аспірантів!!!) тому наступного тижня оголосимо додатковий відбір кандидатів в експерти з акредитації серед здобувачів вищої освіти. Але наразі дякую Kateryna Kunytska і відділу супроводу експертів за хорошу роботу.

– Завершили онлайн курс «Експерт з акдедитації освітніх програм» і попередньо опублікували його разом з тестом на платформі Прометеус. Зараз цей курс проходять відібрані тренери. Після врахування їх зауважень і внесення можливих корекцій до навчального матеріалу (приблизно через тиждень) курс стане загально-доступним. Дякую Олеся Бенюк і Oleksandra Novyk за оформлення курсу, організацію процесу, за терпеливість і наполегливість.

Повний текст за посиланням.