Меню Закрити

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти стало повноправним членом INQAAHE

Міжнародна мережа агентств із забезпечення якості у вищій освіті (INQAAHE) – це всесвітня асоціація близько 300 організацій, що займаються теорією та практикою забезпечення якості вищої освіти. Переважна більшість її членів – це організації із забезпечення якості, які діють різними способами, хоча Мережа також включає (як асоційованих членів) і інші організації, які зацікавлені у забезпеченні якості вищої освіти. Мережа INQAAHE є першою, найбільш масштабною організацією, що займається питаннями теорії і практики в галузі оцінки якості вищої освіти в світі.

Повноправними членами є організації, відповідальні за оцінку якості закладів вищої освіти або освітніх програм. Повне членство Національного агентства в INQAAHE надає багато переваг та можливостей для міжнародного співробітництва в галузі забезпечення якості вищої освіти. Національне агентство матиме доступ до служби запиту та підтримки; доступ до бази даних консультантів; отримуватиме періодичні видання INQAAHE; матиме доступ до документації Генеральної Асамблеї (протоколи, додатки, інші документи тощо); може брати участь у та / або приймати заходи INQAAHE.

Така співпраця допоможе Національному агентству рухатися вперед в напрямку забезпечення та покращення якості вищої освіти в Україні.