Меню Закрити

Члени Національного агентства взяли участь у евалюаційному візиті в рамках проєкту ERASMUS+ EDUQAS

23-24 квітня 2020 року члени Національного агентства взяли участь у евалюаційному візиті до Донецького державного університету управління (м. Маріуполь) в рамках проєкту ERASMUS+ EDUQAS. Ураховуючи карантинні заходи візит проводився онлайн. Національне агентство представляли Наталія Стукало, Андрій Бутенко, Ірина Золотарьова та Альбіна Цятковська, які були членами міжнародних експертних груп, та оцінювали дві навчальні програми – «Туризм» та «Конфліктний менеджмент та медіація».

Також серед експертів були представники українських, болгарських, французьких, бельгійських, латвійських і казахських ЗВО. У ході візиту експерти мали жваві й плідні дискусії, одержали змогу поспілкуватися із стейкхолдерами (у тому числі роботодавцями, студентами, випускниками), обговорити переваги програми та можливі напрямки вдосконалення і розвитку програм. Важливим елементом евалюаційного візиту було оцінювання діяльності відділу забезпечення якості освіти Донецького державного університету управління (м. Маріуполь), а також формування та обговорення рекомендацій для покращення якості освітніх програм та внутрішньої системи забезпечення якості освіти університету. Найближчі тижні експерти працюватимуть над підготовкою звітів за результатом візиту.

Успішна реалізація такого формату евалюаційного візиту продемонструвала здатність учасників проекту EDUQAS досягати мети незалежно від зовнішніх обставин, гнучкість в управлінні проєкту, готовність протистояти викликам і досягати заявлених результатів у будь яких умовах.