Меню Закрити

Національне агентство отримало статус афілійованого члена ENQA

На засіданні, що відбулось 18 червня 2020 р., колегія ENQA розглянула заявку Національного агентства та вирішила надати Національному агентству Статус афілійованого члена ENQA.

Європейська асоціація із забезпечення якості вищої освіти (ENQA) – це міжнародна асоціація, що об’єднує організації із забезпечення якості з країн-членів Європейського простору вищої освіти (ЄПВО), які працюють у сфері вищої освіти. ENQA налічує 52 повних членів (2 кандидати в члени), а також 59 афілійованих членів. Асоціація входить до так званої групи E4 європейських асоціацій, що є консультативними членами Болонської реформи.

Визнання Національного агентства з боку провідної асоціації агентств з забезпечення якості вищої освіти – ще один важливий показник високого рівня діяльності, яку проводить Національне агентство. Співпраця з ENQA – потужний механізм розвитку вітчизняної системи забезпечення якості вищої освіти. Упевнені, що афілійоване членство відкриває безліч можливостей для подальшої співпраці та розвитку, спільних проєктів та досліджень.