Меню Закрити

Національне агентство стало членом Міжнародного центру академічної доброчесності

Одним із важливих напрямків діяльності Національного агентства є поширення політики дотримання стандартів та вимог академічної доброчесності, та нетерпимості до її порушення. З цією метою Національне агентство розробляє відповідні документи, а створений в межах Національного агентства Комітет з питань етики розглядає усі скарги, які надходять на його адресу. Національне агентство постійно шукає і використовує нові шляхи для вдосконалення своєї діяльності. Відтепер Національне агентство стало членом Міжнародного центру академічної доброчесності.

Міжнародний центр академічної доброчесності (ICAI) був заснований для боротьби з обманом, плагіатом та академічною недоброчесністю у вищій освіті. Сьогодні Міжнародний центр має ширшу місію і включає поширення культури доброчесності в академічних спільнотах по всьому світу.

Членство Національного агентства у Міжнародному центрі академічної доброчесності надасть можливість отримувати консультації, підтримувати проєкти, обмінюватися кращими практиками та ділитися вітчизняним досвідом поширення академічної доброчесності та боротьби із її порушеннями.