Меню Закрити

Вебінар «Акредитація: як підготуватися та уникнути помилок?»

17 грудня відбувся завершальний онлайн-семінар із циклу вебінарів для гарантів та груп забезпечення якості. Протягом заходів учасники мали можливість прослухати виступи спікерів, відповісти на опитування та взяти участь у сесії запитань-відповідей.

Протягом вебінарів підіймалися актуальні теми: підвищення якості вищої освіти у непрості часи пандемії, проблеми внутрішнього забезпечення якості, ключові моменти створення відомостей для самооцінювання, підготовка до акредитації за усіма критеріями і, звісно ж, чимало інших речей, які можуть турбувати гаранта та представника групи забезпечення якості.

Дуже корисним під час вебінарів стало використання сервісу menti, яким спікери користувалися при використанні інтерактивів у своїх доповідях. Це дозволило анонімно почути думку кожного учасника, зрозуміти, на що потрібно звернути додаткову увагу під час виступу.

Сподіваємося, що наступного року ми продовжимо добру традицію вебінарів і співпраця учасників та спікерів буде ще активнішою та взаємокорисною.

Переглянути відео-запис одного з вебінарів можна за посиланням.