Меню Закрити

Засідання Агентства 27.04.21

27 квітня о 10 ранку розпочалося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти у змішаному форматі. Члени Національного агентства розглянули 182 акредитаційних справи. Результатом стало: 117 акредитованих справ (з яких – 2 зразкових), 43 акредитовані умовно та 2 відмови.

На порядку денному було затвердження проєкту Порядку присудження ступеня доктора філософії і супутніх пропозицій змін до нормативно-правових актів, які стосуються присудження цього ступеня Директором Департаменту наукових ступенів і аналітики Леонтієм Шипіловим, затвердження проєкту нової редакції Положення про акредитацію освітніх програм заступником керівника Секретаріату Микитою Євстіфеєвим.

Заступник голови Національного агентства Богдан Моркляник представив увазі учасників інформацію про зміни у персональному складі ГЕР, оголошення нового конкурсу до них та зміни до Положення. Темою виступу керівниці відділу по роботі з експертами Катерини Куницької було поповнення реєстру експертів і виключення з реєстру. Про зняття з розгляду справ, які були подані помилково розказала керівниця відділу акредитації Ганна Денискіна. Завершив чергове засідання Національного агентства керівник Секретаріату Михайло Винницький із інформацією від Секретаріату.

Запис розгляду акредитаційних справ можна переглянути за посиланням.