Меню Закрити

Засідання Агентства 18.05.21

18 травня о 10 ранку розпочалося засідання Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти. Члени Національного агентства розглянули 171 акредитаційну справу. Результатом стало: 138 акредитацій (з яких – 1 зразкова), 22 освітні програми акредитовані умовно та 2 відмовлено в акредитації.

На порядку денному було погодження стандартів вищої освіти, оголошення конкурсу до галузевих експертних рад заступником голови Національного агентства Богданом Моркляником та повідомлення про зміни у складі галузевих експертних рад разом із керівницею відділу по роботі з галузевими експертними радами Лесею Пізнюк.
Керівниця відділу по роботі з експертами Катерина Куницька представила увазі учасників засідання затвердження додатків до Реєстру експертів з акредитації освітніх програм та презентацію результатів опитування експертів.

Заступник голови Національного агентства Іван Назаров запропонував до розгляду апеляційну скаргу на рішення Нацагентства.
Про переоформлення сертифікатів освітніх програм та виправлення технічної помилки розказала радниця голови Національного агентства Неоніла Наконечна. Завершив засідання із інформацією про Секретаріат його керівник Михайло Винницький.

Запис розгляду акредитаційних справ можна переглянути за посиланням.