Меню Закрити

Зустріч підгрупи Консультативної ради щодо акредитації незалежних установ оцінювання і забезпечення якості вищої освіти в Україні

У понеділок 10 травня відбулась зустріч підгрупи Консультативної ради щодо акредитації незалежних установ оцінювання і забезпечення якості вищої освіти в Україні.

Міжнародні експерти – Іан Велч, Олгун Чичек, Елісон Джонс та Леннарт Штале попередньо вивчили проєкт Положення про акредитацію незалежних установ оцінювання і забезпечення якості вищої освіти. Разом з Головою Національного агентства Сергієм Квітом, заступниками Голови Наталією Стукало, Оленою Єременко, членкинею Національного агентства Іриною Золотарьовою, керівником секретаріату Михайлом Винницьким, заступником керівника секретаріату Микитою Євстіфєєвим та провідною фахівчинею Альбіною Цятковською експерти обговорили концепцію функціонування незалежних установ оцінювання і забезпечення якості вищої освіти в Україні. Під час зустрічі обговорювали, зокрема, досвід інших країн, критерії до акредитації незалежних установ оцінювання і забезпечення якості вищої освіти, особливості створення та функціонування системи незалежних установ оцінювання і забезпечення якості вищої освіти в Україні.