Меню Закрити

Меморандум про порозуміння між Національним агентством та FIBAA (Німеччина)

У понеділок, 26 липня, у продовження співпраці з німецькими колегами, був урочисто підписаний Меморандум про порозуміння між Національним агентством та міжнародним агентством Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA) Німеччина.

FIBAA ― це європейське, міжнародно орієнтоване агентство із забезпечення якості вищої освіти. FIBAA належить до Європейського реєстру EQAR та має двадцятирічний досвід проведення експертизи та акредитації.

Процедура підписання відбувалася онлайн. Національне агентство представляв керівник Секретаріату Михайло Винницький, керівниця відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Олександра Осіюк, провідна фахівчиня Альбіна Цятковська та фахівчиня Ірина Жалоба. FIBAA було представлене керуючою директоркою Діаною Фрейберг та керівницею відділу міжнародних процедур Вікторією Тищанськи.

Місії Національного агентства тісно перегукуються з місіями FIBAA, і успішне підписання Меморандуму про порозуміння є юридичним підтвердженням спільного інтересу у встановленні взаємовигідних відносин.