Меню Закрити

Чергова зустріч членів CEENQA

15 вересня Національне агентство взяло участь у черговій регулярній зустрічі членів CEENQA. Ці зустрічі присвячені обговоренню актуальних питань, презентації діяльності членів та обміну досвідом.

Національне агентство було представлене заступницею Голови Національного агентства Наталією Стукало та фахівчинею відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Іриною Жалобою.

На цій зустрічі два агентства презентували свою діяльність: агентство ANACEC (Молдова) та AZVO (Хорватія).

Також, під час засідання директор Європейського реєстру агенцій із забезпечення якості вищої освіти (EQAR) Колін Тюк детально продемонстрував увазі учасників проєкт бази даних результатів зовнішнього забезпечення якості (DEQAR). Головною метою проєкту було створення бази даних, яка б розширила доступ до звітів та рішень щодо вищих навчальних закладів/програм, розглянутих агентствами включеними до реєстру EQAR та відповідно до ESG.

За допомогою цієї бази даних EQAR прагне сприяти прозорості зовнішнього забезпечення якості в Європейському просторі вищої освіти (EHEA).

У відповідь на презентацію, Наталія Стукало підкреслила важливість даного проєкту та відмітила, що Національне агентство робитиме все можливе аби якнайшвидше долучитися до DEQAR.