Меню Закрити

V Центрально-Азійський Міжнародний Форум по забезпеченню якості освіти

1-2 жовтня 2021 року відбувся V Центрально-Азійський Міжнародний Форум «Забезпечення якості вищої освіти: світові тенденції і регіональні аспекти», присвячений 10-річчю Казахського Незалежного агентства акредитації та рейтингу (НААР). Захід проходив у змішаному (on-line і off-line) форматі. Представники Національного агентства вже другий рік поспіль беруть участь у заходах, організованих НААР.

Під час пленарного засідання з привітальним словом від Національного агентства до учасників конференції виступила заступниця Голови Наталія Стукало. Вона подякувала організаторам форуму за можливість обміну досвідом між агентствами та організаціями із забезпечення якості вищої освіти різних країн світу.

Членкиня Національного агентства Ірина Золотарьова взяла участь у роботі сесії під назвою “Управління якістю освіти в умовах студентоцентрованого навчання”. Пані Ірина виступила із доповіддю «Роль стейкголдерів в системі внутрішнього забезпечення якості».

Метою Форуму є обговорення сучасних підходів у розвитку системи забезпечення якості, акредитації та рейтингових досліджень, розширення співпраці з міжнародними організаціями та агентствами, що сприяють розвитку культури якості та сприяють конструктивній взаємодії представників освіти, ринку праці та суспільства в цілому, а результати дискусій і дебатів вплинуть на підвищення потенціалу якості освіти.