Меню Закрити

Приватний заклад вищої освіти «Харківський інститут медицини та біомедичних наук»

Акредитована програма: «Медицина» за спеціальністю 222 – Медицина, освітньо-кваліфікаційний рівень – магістр.

ЗВО: Приватний заклад вищої освіти «Харківський інститут медицини та біомедичних наук»

Акредитаційне агентство: Акредитаційне агентство у галузях охорони здоров’я та суспільних наук (Німеччина)

Критерії акредитації: Критерії Акредитаційного агентства у галузях охорони здоров’я та суспільних наук (Німеччина) (відповідають ESG).

Рішення органу з акредитації: акредитація освітньої програми «Медицина» за спеціальністю 222 – Медицина на 1 рік (до 21.10.2022).

«Незважаючи на те, що експерти отримали позитивне враження від закладу за допомогою відеоматеріалів, експерти та акредитаційна комісія підкреслили важливість фізичного виїзду на місце, для того, щоб побачити приміщення більш детально. Після виїзду на місце та підтвердження вражень експертів та уявлень про Інститут, термін збільшується до п’яти років, до 30 вересня 2027 року» – зазначається у рішенні німецького агентства

На засіданні, що відбулося 09 грудня 2021 року, Національне агентство розглянуло документи, подані Приватним закладом вищої освіти «Харківський інститут медицини та біомедичних наук», та прийняло рішення про внесення сертифіката про акредитацію в Єдину державну електронну базу з питань освіти.

Оновлено: На засіданні, що відбулося 27 вересня 2022 року, Національне агентство розглянуло документи, подані Приватним закладом вищої освіти «Харківський інститут медицини та біомедичних наук», та прийняло рішення про встановлення кінцевого терміну дії сертифіката про акредитацію до 1 липня 2023 року, відповідно до п. 1 Постанови Кабінету Міністрів України № 295 від 16.03.2022 р. «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану».

Оновлено: На засіданні, що відбулося 25 квітня 2023 року, Національне агентство розглянуло документи, подані Приватним закладом вищої освіти «Харківський інститут медицини та біомедичних наук», та прийняло рішення про встановлення кінцевого терміну дії сертифіката про акредитацію до 1 липня 2024 року, відповідно до п. 1 Постанови Кабінету Міністрів України № 295 від 16.03.2022 р. «Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану».