Меню Закрити

Заступниця голови Національного агентства виступила на Генеральній асамблеї ENQA

У четвер 28 квітня заступниця голови Національного агентства Наталія Стукало виступила із презентацією “Забезпечення якості вищої освіти в умовах війни” під час Генеральної асамблеї Європейської асоціації із забезпечення якості вищої освіти (ENQA). Пані Наталія звернула увагу міжнародної спільноти на події, що відбуваються в Україні, та наслідки для вищої освіти, а також окреслила роль Національного агентства у воєнний час.

ENQA визнає що росія воює не тільки з Україною, вона воює проти Європи та цивілізованого демократичного світу. У Генеральній асамблеї взяли участь понад 100 представників агентств-членів ENQA. Присутні висловили солідарність з Україною та готовність надавати практичну допомогу Національному агентству, українським ЗВО, викладачам та студентам.

Ще на початку березня ENQA призупинила членство агентств з російської федерації як наслідок фундаментального порушенням цінностей вищої освіти. Національне агентство вдячне за підтримку з боку ENQA та розробляє подальші кроки для взаємодії з європейськими агентствами на благо української вищої освіти.