Меню Закрити

Міжнародний форум «Забезпечення якості вищої освіти в умовах війни»

Організатор: Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти за підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в Україні в межах проєкту «Сприяння підходам, заснованим на верховенстві права та правах людини, в системі вищої освіти» та у співпраці з Комітетом ВР з питань освіти, науки та інновацій, Міністерством освіти і науки України.  

Мета форуму інформування світової спільноти та широкої громадськості про виклики й особливості функціонування системи забезпечення якості вищої освіти України в умовах війни. 

На Форумі плануються виступи представників E4 (ENQA,ESU,EUA EURASHE), міжнародних мереж забезпечення якості вищої освіти, очільників Комітету Верховної ради з питань освіти, науки та інновацій, Міністерства освіти і науки, а також презентація проєкту Національного плану дій зовнішнього забезпечення якості вищої освіти України на період 2022-2023 рр.   

Ректори провідних ЗВО України та ЗВО, які постраждали через повномасштабне вторгнення рф, ознайомлять світову спільноту діяльністю своїх університетів в аспекті забезпечення якості вищої освіти. 

Зареєструватися для участі у форумі Ви можете за цим посиланням: https://bit.ly/381G5O7 

Захід відбуватиметься на онлайн-платформі zoom.