Меню Закрити

Національне агентство відзначено нагородою The Tracey Bretag Memorial Award

У середу 4 травня  відбулась церемонія ENAI Awards для осіб або установ за їхній надзвичайний внесок у сферу академічної доброчесності. Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти відзначено найбільш престижною нагородою The Tracey Bretag Memorial Award.

Європейська мережа академічної доброчесності (ENAI) – це організація, що сприяє спільній роботі закладів вищої освіти у сфері академічної доброчесності. Нагорода Tracey Bretag ENAI Memorial Award присуджується особам або групам, які зробили зразковий внесок у розуміння, розвиток та/або просування академічної доброчесності, демонструючи та/або надихаючи наполегливість, хоробрість чи відвагу та надихаючи інших слідувати їх прикладу.
 
Усе життя доктор Бретаг досліджувала наполегливість (постійні зусилля в протистоянні), хоробрість (протистояння викликам і перешкодам без страху) і мужність (наполегливість у своїх починаннях, незважаючи на тривогу або страх). Ця нагорода відзначає тих, хто демонструє ці якості, та надихає це в інших, завдяки власному внеску у дослідження та практичну діяльність у сфері академічної доброчесності.
 
Національне агентство висловлює вдячність Європейській мережі академічної доброчесності за відзнаку діяльності Агентства. Ми й надалі робитимемо все задля просування європейських цінностей, зокрема у сфері академічної доброчесності, і працюватимемо на благо України.
 
Фото нагороди з офіційної сторінки ENAI у Twitter.