Меню Закрити

Вебінар «Кращі практики подолання викликів воєнного часу в процесі зовнішнього оцінювання якості вищої освіти»

9 червня відбувся вебінар «Кращі практики подолання викликів воєнного часу в процесі зовнішнього оцінювання якості вищої освіти». Захід організувало Національне агентство для гарантів освітніх програм закладів вищої освіти Івано-Франківської області та Херсонського державного університету, що тимчасово базується в Івано-Франківську через повномасштабне вторгнення росії.

 Модерував подію Максим Карпаш, тренер Національного агентства. Спікерами були: Андрій Бутенко, Голова Національного агентства, його заступники: Іван Назаров і Олена Єременко та Ганна Денискіна, керівниця відділу акредитацій освітніх програм. 

Під час вебінару обговорили актуальність функціонування внутрішніх систем забезпечення якості в умовах воєнного стану, висвітлення та оцінювання інституційних критеріїв у процесі акредитації освітніх програм. Також проаналізували нормативне регулювання акредитаційних процесів в умовах воєнного стану та надали корисні поради учасникам щодо коректного оформлення відомостей самооцінювання. 

Захід пройшов вдало, продовживши серію аналогічних вебінарів для закладів вищої освіти.