Меню Закрити

Національне агентство підписало договір про співпрацю із ТОВ «Антиплагіат»

Під час зустрічі 13 липня Андрій Сідляренко, комерційний директор «Unicheck Україна», наголосив на тому, що одна із основних цілей компанії – підтримувати якісну освіту, що неможливо без дотримання академічної доброчесності, зокрема запобігання плагіату. Він висловив готовність команди не лише надавати технічне забезпечення, а й провести додаткове навчання для співробітників та експертів агентства.

Голова Національного агентства Андрій Бутенко подякував за підтримку та підкреслив важливість співпраці із «Unicheck Україна» особливо у зв`язку із розширенням повноважень агентства при перевірці та присудження ступеня доктора філософії. Заступниця Голови Наталія Стукало зауважила суміжність місій партнерів і висловила сподівання – співпраця Національного агентства з Unicheck та іншими антиплагіатними компаніями сприятиме формуванню культури академічної доброчесності в Україні. Важливо, щоби сервіси перевірки на плагіат використовувалися як інструменти для навчання академічному письму та стимул для вдосконалення, а не як засіб переслідування та покарання.

Національне агентство вдячне за співпрацю сервісу «Unicheck Україна» та сподівається: продовження спільної роботи буде продуктивним і дієвим у сфері покращення якості вищої освіти України.