Меню Закрити

Обговорення результатів спільного заходу із QAA

21 жовтня відбулась робоча зустріч за результатами проведення спільного заходу «Україна – прагнення до якісного навчання студентів», який відбувся 8 вересня.
Представники Національного агентства та британські колеги з QAA поділилися своїми враженнями та відгуками колег щодо заходу, а також обговорили ідеї для подальшої взаємодії. Зокрема, було запропоновано створення інструменту для обміну контактами між закладами вищої освіти, студентами та науково-педагогічними працівникам з України та Британії. У відповідь на пропозицію в. о. президента Української асоціації студентів Поліни Гомбалевськоі, яка прозвучала під час заходу, британські колеги запропонували потенційні можливості для спільної роботи студентських асоціацій України та Британії щодо проведення регулярного всеукраїнського студентського опитування. Ці та інші ініціативи сприятимуть розробці подальших спільних проєктів та співпраці між Україною та Великобританією.
Національне агентство висловлює вдячність колегам з британського агентства за розуміння та підтримку у такий важкий для нашої країни час.