Меню Закрити

Європейський форум забезпечення якості (EQAF) — аналіз спільних цінностей вищої освіти

Спільні цінності вищої освіти: академічна свобода, інституційна автономія, участь студентів в управлінні закладами вищої освіти, інклюзія та справедливість – ось про що цьогорічний Європейський форум забезпечення якості (EQAF).


Національне агентство цілком поділяє ці цінності і вже вкотре має честь брати участь у цій вагомій події, яка щороку визначає вектори розвитку сфері забезпечення якості. Цього року EQAF проходить з 17 по 19 листопада у Тімішоарі, Румунія за підтримки ENQA, EUA, EURASHE, ESU.


Сьогодні під час Форуму Наталія Стукало, заступниця Голови Національного агентства, представила свою доповідь «Ціннісно-орієнтоване забезпечення якості: значення у воєнний і післявоєнний час». Також пані Наталія взяла участь у розробці та модеруванні воркшопу «Транскордонна співпраця агентств із забезпечення якості: хороші практики для побудови довіри та просування спільних цінностей» разом з Іваною Боросич, помічницею директора ASHE, та Анею Грубе, керівницею відділу інституційної акредитації та міжнародних відносин (ZEvA).