Меню Закрити

Відбувся віртуальний круглий стіл «Стандарти юридичної освіти: розробка і постійне вдосконалення»

21 грудня відбувся віртуальний круглий стіл «Стандарти юридичної освіти: розробка і постійне вдосконалення».

Захід організований Національним агентством спільно з британським агентством із забезпечення якості вищої освіти (QAA) та Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) задля обміну досвідом між науковцями та практиками Великої Британії та України, які працюють над стандартами юридичної освіти.

Голова Національного агентства Андрій Бутенко виступив зі вступним словом, наголосивши на цінності міжнародної галузевої співпраці як частини вдосконалення якості вищої освіти. Заступник Голови Іван Назаров презентував огляд результатів акредитації освітніх програм в галузі 081 Право. Спікер розповів про роль Національного агентства у розробці стандартів вищої освіти та критеріїв їх оцінювання, а також про проблеми недотримання стандартів під час акредитації освітніх програм в галузі 081 Право.

Під час заходу колеги з QAA та USAID поділились власним досвідом. Учасники обговорили різні підходи до розробки та зміни освітніх стандартів у галузі права, відповідні виклики, отримані уроки та можливості постійного навчання та вдосконалення.

Національне агентство вдячне QAA та USAID за співорганізацію заходу та плідну дискусію.