Меню Закрити

Національне агентство — партнер проєкту Green Transition in Ukrainian Universities

У межах реалізації своєї місії «стати каталізатором позитивних змін у вищій освіті та формування культури її якості» Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти долучилося до проєкту польського національного агентства з академічних обмінів (NAWA) «Зелений перехід в українських університетах» (Green Transition in Ukrainian Universities).

Проєкт координується Вроцлавською політехнікою та має на меті сприяння «зеленим трансформаціям» у семи провідних ЗВО України через механізми внутрішнього та зовнішнього забезпечення якості.

На першій організаційній зустрічі проєкту Національне агентство представили заступники Голови Наталія Стукало та Іван Назаров. Наталія Стукало презентувала напрацювання Національного агентства щодо реалізації положень Римського Міністерського Комюніке країн ЄПВО, зокрема в частині забезпечення набуття студентами «навичок, необхідних освіченому громадянинові 21-го століття, аби розуміти виклики складного світу, поважати інших та довкілля» та досягнення Цілей сталого розвитку ООН.

Національне агентство всебічно сприятиме реалізації проєкту та підтримуватиме його на шляху до формування відкритої інноваційної спільноти у сфері зеленої трансформації.