Меню Закрити

Перша вітальна зустріч проєкту «Симуляційна медицина та сценарне навчання для надання невідкладної допомоги» (SimS)

Національне агентство є одним із партнерів проєкту SimS, який координується Буковинським державним медичним університетом у межах програми Erasmus+. Цей проєкт має на меті впровадження інноваційних інтегрованих навчальних технік задля вдосконалення системи навчання з надання першої та невідкладної медичної допомоги.

Під час вітальної зустрічі партнери презентували свої інституції, розповіли про власний досвід реалізації подібних ініціатив та поділилися своїми очікуваннями від участі в проєкті. Національне агентство представила керівниця відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Альбіна Цятковська, наголосивши на важливості імплементації інноваційних технологій для покращення якості вищої медичної освіти в Україні.

Значну частину зустрічі було присвячено організаційним моментам, обговоренню графіку проєкту, перших кроків, завдань і викликів, плануванню наступних зустрічей та тренінгів.

Національне агентство раде бути частиною такого цікавого і значущого проєкту з вдосконалення системи навчання українських студентів-медиків.