Меню Закрити

Підписання Меморандуму про взаєморозуміння з Угорською комісією з акредитації (МАВ)

Національне агентство продовжує активно співпрацювати з Угорською комісією з акредитації (MAB). Наприкінці минулого року сторони вели роботу з розробки, узгодження та підписання Меморандуму про взаєморозуміння.

3-4 січня 2022 року заступниця Голови Національного агентства Наталія Стукало перебувала з візитом у Будапешті на запрошення угорських колег. В межах візиту відбулася зустріч з Президентом МАВ Валерією Чепе та Директором з міжнародних відносин МАВ Петером Лакатосем.

Під час зустрічі представники агентств обмінялися примірниками підписаних Меморандумів про взаєморозуміння, а також обговорили шляхи майбутньої співпраці, актуальні питання транскордонного забезпечення якості освіти, обмінялися досвідом щодо підготовки акредитаційних експертів. Особлива увага була приділена вивченню проблем інституційної акредитації, оскільки МАВ має суттєвий досвід з цього питання.

Національне агентство вдячне угорським колегам за підтримку, готовність ділитися своїм досвідом і напрацюваннями, розширення напрямків співпраці.

Memorandum-MAB