Меню Закрити

Укладено Меморандум про співпрацю із НАЗК

25 січня між Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти та Національним агентством з питань запобігання корупції був укладений Меморандум про співпрацю. Голова Національного агентства Андрій Бутенко та голова Національного агентства з питань запобігання корупції Олександр Новіков обговорили подальшу спільну роботу агентств, зокрема у сфері дотримання доброчесності в освітянському середовищі та забезпеченні нульової толерантності до корупції у ньому. Також установи продовжують активно співпрацювати у напрямах:

🔹започаткування освітньої програми на замовлення стейкголдера: продовжує функціонувати тристороння робоча група, яка складається з Національного агентства, НАЗК та закладу вищої освіти;
🔹підтримки та інформаційного просування проєкту Закону про академічну доброчесність, ініціаторами якого є команда Національного агентства, а одним зі стейкголдерів — НАЗК.

Також у майбутньому планується долучення НАЗК до спільних ініціатив, що сприятимуть вдосконаленню інформаційних систем Національного агентства.

Меморандум_НАЗК_2023-1