Меню Закрити

Відкрита лекція «Ефективне лідерство у кризові часи» у Лондонській школі бізнесу й фінансів

27 березня Наталія Стукало виступила з відкритою лекцією «Ефективне лідерство у кризові часи» у Лондонській школі бізнесу й фінансів. Пані професорка окреслила досвід Національного агентства у подоланні кризових ситуацій, що виникли внаслідок пандемії Covid-19 і безпрецедентних викликів в умовах повномасштабної війни росії проти України.
Наталія Стукало виділила ключові елементи, що дозволили подолати основні виклики та сприяли ефективному функціонуванню Національного агентства в кризові періоди. Це, зокрема: раннє виявлення кризи та здатність до адаптації; помірний оптимізм в оцінці проблеми, що постала; ефективна комунікація та демонстрація емпатії стосовно співробітників та стейкголдерів; прийняття ефективних рішень в період невизначеності.
В умовах глобальних викликів, поширення досвіду управління в кризових ситуаціях, завдяки якому Національному агентству вдалося адаптуватися до сучасних складних умов, вчасно відреагувати на виклики та продовжувати свою діяльність ефективно — стане корисним для закордонних партнерів.