Меню Закрити

Друга зустріч консорціуму проєкту Erasmus+ «Симуляційна медицина та сценарно-орієнтоване навчання» (SimS)

2-4 травня делегація Національного агентства (заступниця Голови Олена Єременко та фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Маргарита Кісельова) бере участь у другій зустрічі консорціуму проєкту Erasmus+ «Симуляційна медицина та сценарно-орієнтоване навчання» (SimS) у Салоніках, Греція

У межах зустрічі заплановані тренінги зі сценарного навчання і платформи OpenLabyrinth, а також обговорення організаційних питань проєкту. На основі тренінгів партнери проєкту розроблятимуть імплементацію елементів симуляційної медицини та навчання на основі сценаріїв у підготовку фахівців різних галузей, діяльність яких цього потребує.

Національне агентство є партнером проєкту і братиме участь у розробці курсу та стратегії забезпечення його якості, а також дисемінації найкращих практик курсу на національному рівні з метою досягнення максимальної користі від проєкту для оновлення та осучаснення освітніх програм з урахуванням актуальних викликів щодо надання домедичної підготовки.

Щиро дякуємо грецьким колегам з університету Аристотеля у Салоніках за організацію заходу, підтримку і неймовірну гостинність та усім партнерам проєкту за плідну роботу упродовж зустрічі. Працюємо над покращенням освіти разом!