Меню Закрити

Презентація серії навчальних модулів UNODC із протидії корупції

31 травня відбулась презентація серії навчальних модулів UNODC із протидії корупції, організована програмою USAID «Справедливість для всіх» та Управлінням ООН з протидії наркотикам і злочинності.

Захід об’єднав представників правничих шкіл, науковців, експертів у галузі освіти та протидії корупції та студентів. Метою заходу було обговорення ролі освіти у сфері протидії корупції, а також розвиток культури абсолютної неприйнятності корупції в українських закладах вищої освіти.

Андрій Бутенко виголосив вступне слово, у якому зауважив, що корупція є одним із визначальних негативних чинників які впливають на якість вищої освіти.

Також обговорювались роль вищої освіти в забезпеченні цілей сталого розвитку в частині протидії корупції, оптимальні освітні заходи у цій сфері та досвід застосування Серії університетських модулів з протидії корупції у навчанні.

Національне агентство всіляко сприятиме розгортанню програми USAID «Справедливість для всіх» задля просування політики доброчесності як запоруки якісної вищої освіти.