Меню Закрити

26-та щорічна конференція Європейської ради з бізнес-освіти (ECBE)

25-26 травня проходить 26-та щорічна конференція Європейської ради з бізнес-освіти (ECBE).

ECBE – це міжнародна некомерційна акредитаційна агенція, місія якої полягає в покращенні якості бізнес-освіти шляхом встановлення високих стандартів і критеріїв для акредитації та підтримки закладів освіти у створенні інноваційних освітніх програм у галузі бізнесу та економіки. ECBE також є міжнародною платформою для обміну ідеями та досвідом і співпраці між агентствами із забезпечення якості.

Щороку конференція об’єднує низку провідних експертів та науковців для обговорення сучасних проблем, пов’язаних із забезпеченням якості освіти. Національне агентство на заході представила Наталія Стукало із презентацією «Забезпечення якості та співпраця з агентствами у воєнний час». Спікерка розповіла про наслідки російської агресії для освіти в Україні, необхідність забезпечення якості освіти навіть в умовах воєнного стану та заходи вжиті для адаптації закладів вищої освіти та Національного агентства до роботи в надскладних умовах. Одним із ключових аспектів виступу було наголошення на важливості розвитку співпраці з іноземними агентствами, залучення зовнішньої підтримки, міжнародного досвіду, найкращих практик для безперервного вдосконалення якості освіти під час війни.

Європейська рада з бізнес-освіти висловила підтримку Національному агентству та підтвердила свою готовність до подальшої співпраці на двосторонній основі