Меню Закрити

Cтратегічна сесія з напрацювання плану заходів гармонізації секторальних політик та законодавства у сферах освіти і науки з Acquis ЄС

24 травня відбулась стратегічна сесія з напрацювання плану заходів (Дорожньої карти) гармонізації секторальних політик та законодавства у сферах освіти і науки з Acquis ЄС. Захід організований Міністерством освіти і науки спільно з проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe).

Національне агентство на сесії представили Голова Андрій Бутенко та членкиня агентства Наталія Авшенюк. Під час заходу учасники обговорили систематизацію та пріоритезацію актуальних завдань у сфері освіти і науки та розробили модель гармонізації секторальної політики та законодавства у сфері освіти і науки з Acquis ЄС, що є вагомим кроком в контексті інтеграції до європейського освітнього простору.

Дякуємо колегам за запрошення та плідну роботу під час сесії. Впевнені, що такі події сприяють розвитку нашої країни, демонструють єдність і готовність освітньої спільноти до реалізації інноваційних змін. Разом ми здатні побудувати сильну, сучасну і конкурентоспроможну освітню систему!