Меню Закрити

Tренінг для розробників магістерських освітніх програм антикорупційного спрямування

29-31 травня за участі представників та представниць Національного агентства відбувся тренінг для розробників магістерських освітніх програм антикорупційного спрямування.

У заході брали участь Іван Назаров, Олександр Хименко, Ганна Денискіна та Ірина Сімшаг. Спікери розповіли про новини законодавства про академічну доброчесність та відповідальність за порушення її норм у вищій освіті, антикорупційну складову під час проєктування, реалізації й підготовки до акредитації магістерських освітніх програм та провели практикум із розробки матриць загальних компетентностей та програмних результатів навчання для імплементації антикорупційного блоку в освітній програмі.

Ці три дні були сповнені плідної роботи. Щиро сподіваємося, що нові знання, навички та досвід учасники та учасниці тренінгу зможуть застосувати вже незабаром під час розробки освітніх програм для своїх закладів освіти.

Тренінг відбувся за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

UNRPP