Меню Закрити

Перший день форуму «Дні освітнього лідерства»

1-3 червня триває форум «Дні освітнього лідерства» в Національному університеті «Запорізька політехніка».

Форум об’єднав керівників закладів освіти, представників органів державної влади та місцевого самоврядування, роботодавців, гарантів освітніх програм, науково-педагогічних працівників, здобувачів освіти задля формування знань та компетентностей щодо адміністрування в галузі освіти на засадах лідерства, підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників, розбудови культури лідерства в ЗВО.

У заході взяли участь Голова Національного агентства Андрій Бутенко та його заступниця Олена Єременко. Андрій Бутенко виступив зі вступним словом, відзначивши провідну роль університетів у формуванні лідерських навичок у здобувачів. Водночас спікер наголосив, що не кожен університет є лідером. Лідерським університетом є той, що постійно трансформується, адаптується до змін і постійно прагне до вдосконалення, передаючи ці цінності своїм студентам. Олена Єременко виступила із презентацією про проблеми стратегічного планування розвитку внутрішніх систем якості в університеті та їхню роль у забезпеченні лідерських позицій закладів вищої освіти.

Перший день форуму завершився жвавою дискусією. На учасників заходу чекає не менш плідна робота впродовж наступних днів заходу.