Меню Закрити

Засідання Ради Будівельної палати, представників Київського національного університету будівництва і архітектури та Спілки ректорів закладів вищої освіти України

Сьогодні Голова Національного агентства Андрій Бутенко взяв участь у спільному засіданні Ради Будівельної палати, представників Київського національного університету будівництва і архітектури та Спілки ректорів закладів вищої освіти України.

У засіданні взяли участь представники Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерства освіти і науки України, будівельних компаній, проєктних установ та їх об’єднань. Учасники обговорили питання належної організації фінансового, наукового, освітнього забезпечення відбудови України.

Відновити те, що було розграбовано та зруйновано державою-терористом, буде непросто, але можливо. Якісна освіта — це ключ до економічного зростання, соціальної стабільності та швидкого і ефективного відновлення нашої країни.

Для Національного агентства важливо брати участь у заходах, що об’єднують значну кількість стейкголдерів, адже це дає змогу об’єднати зусилля і напрацювати ефективні механізми, які дозволять максимально швидко і якісно відбудувати інфраструктуру країни.