Меню Закрити

Зустріч з Мальтійським управлінням післядипломної та вищої освіти (MFHEA)

Національне агентство невпинно працює над встановленням нових контактів та поглибленням співпраці з нашими постійними партнерами. Наразі з 13 іноземними агентствами підписано меморандум про співробітництво та ще більше тих, з якими Національне агентство тримає постійний контакт та ініціює спільні ініціативи. 

31 липня відбулась зустріч між Національним агентством та Мальтійським управлінням післядипломної та вищої освіти (MFHEA). 

Національне агентство представляли заступниця Голови Наталія Стукало та фахівчиня відділу зв’язків з громадськістю та міжнародного співробітництва Марія Піддобрівна, а з боку MFHEA був присутній керівник відділу акредитації, забезпечення якості та валідації Лоуренс Аццопарді. 

Мета цієї зустрічі полягала в обговоренні того, як співпраця між агентствами може допомогти нашим основним стейкголдерам, закладами вищої освіти, продовжувати надавати якісну освіту в умовах війни. Для цього MFHEA було ознайомлено з особливостями акредитаційного процесу в Україні.  

Ми висловлюємо щиру вдячність всім нашим іноземним колегам за їхню підтримку та допомогу українським закладам вищої освіти! Працюємо разом над забезпеченням якості вищої освіти в Україні.