Меню Закрити

Оголошено результати проєктів-переможців з розвитку потенціалу вищої освіти 2023 року

Ми з радістю повідомляємо, що проєкт Digital University – Open Ukrainian Initiative (DigiUni), партнером якого є Національне агентство, отримав фінансування на наступний рік.

Загалом у проєкті братимуть участь 25 учасників, серед яких як представники України, так і Німеччини, Франції, Чехії, Польщі, Іспанії та Бельгії. Координатором проєкту виступає Київський національний університет імені Тараса Шевченка. Основною метою проєкту є створення високоефективної цифрової освітньої екосистеми для дистанційного та інклюзивного навчання. DigiUni охоплює всі освітні рівні та сприятиме розвитку освіти дорослих і навчанню протягом життя через здобуття формальної, неформальної та інформальної цифрової освіти. Безпосередніми бенефіціарами проєкту є українські студенти та співробітники, багато з яких переміщені всередині та за межами України.

DigiUni відповідає потребам, висвітленим у Плані дій щодо цифрової освіти до 2027 року та Концепції цифрової трансформації освіти і науки на період до 2026 року, а також розроблений відповідно до порядку денного ЄС та базується на Європейському освітньому плані.

Національне агентство ознайомлене з досвідом та кращими практиками як українських ЗВО, так і іноземних, що є важливим для впровадження проєкту.

Ми щиро вітаємо координатора і партнерів проєкту, та сподіваємось на плідну співпрацю! Працюймо разом для зміцнення цифрової освіти в Україні!